Handel-og leveringsbetingelser

 

Salgs- og leveringsbetingelser :

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Nørregades Glashandels hjemmeside.
Forudsætningen for at vi kan ekspedere din ordre er, at du med din ordreafgivelseog betaling har accepterer vore salgs- og leveringsbetingelser.

Bestilling og ordre :

Når vi modtager din ordre, sender vi en e-mail, som bekræfter at vi har modtaget din ordre der også indeholder information omkring retur- og reklamationsret. Din ordre vil først blive ekspederet når vi har modtaget din betaling..                         Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side.                                                                                                                                                Når du handler med indgås aftaler på følgende sprog; Dansk                                                                                                                    Der er ikke mulighed for at se tidligere ordre ved en login mulighed på hjemmesiden. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en e-mail til Glashandel@mail.dk

Priser:

De anførte priser er inkl. moms.

 

Betalingsmetoder: 

 

Hos Norregades-Glashandel.dk kan du betale med kort og forudbetaling via bankoverførsel.

 

Leveringstid;

 

Afsendelsestid fra os er normalt 2 - 5 arbejdsdage. Kan varen ikke forventes hjemme inden fem arbejdsdage, vil du modtage en e-mail eller blive ringet op herom. OBS: Ordren sendes samlet, når den er komplet, hvis ikke andet er aftalt, men vi giver selvfølgelig besked.

 

 

 

Fragtomkostninger :                                                                                                                                    Ved køb af varer beregnes fragt efter Post Danmarks takster. Fragten vil fremgå af vores ordrebekræftese.
Portoen/Forsendelsen er efter PostDanmarks takster:
0- 500g:        Kr.  30.-
500 g - 1 kg: Kr.  60.-
1-10 kg:        Kr.   80.-

Salg til Grønland og Færøerne: Kun efter nærmere aftale.

 

Salg til Udlandet:Kun efter nærmere aftale.

 

 

 

Ændring af salgsvilkår:

For dit køb af varer gælder nærværende salgs- og leveringsbetingelser samt øvrige salgsvilkår og priser. Vi forbeholder os ret til løbende at opdatere vores salgs- og leveringsbetingelser og salgsvilkår i øvrigt - herunder priser.

 

Fortrydelsesret :


De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået.
For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os, Nørregades Glashandel Nørregade 30, 1165 Kbh.k,
Tlf. 33 11 29 22, Glashandel@mail.dk, Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail). De kan benytte den vedhæftede standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. ( se nederst på siden) eller tryk her


Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.
Følger af fortrydelse
Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.
De returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummerhvortil refusion kan foregå.Det er ikke et krav, men det fremmer ekspeditionen , hvis fyldestgørende informationer følger pakken. 

Reklamationsret:

Alle produkter som købes hos www.Norregades-Glashandel.dk er naturligvis omfattet af den gældende danske købelov.

Ansvar for mangler og forsinkelse :

Vi påtager os alene ansvar for mangler og forsinkelse - herunder erstatningsansvar efter Købelovens ufravigelige regler. Vort erstatningsansvar kan ikke overstige fakturaprisen på de mangelfulde eller forsinkede varer.  Nørregades Glashandel er uden ansvar for enhver forsinkelse som følge af afhjælpningen eller ombytning. Reklamationsretten vedrører kun materiale- og fabrikationsfejl. Mangler opstået på grund af forhold forårsaget af køber, herunder forkert opsætning, uheld eller misbrug af varer eller forkert anvendelse af dette kan der ikke reklameres over.

Ansvar :

Nørregades Glashandel er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, kursændringer, udsolgte varer samt ændrede specifikationer i produkt . 

 

 

Behandling af personlige oplysninger:

Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos Norregades-Glashandel.dk Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart. Vi overholder naturligvis loven omkring indsigts- og indsigelsesretten i henhold til persondataloven. Personoplysningerne registreres hosNørregades Glashandel og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Persondataloven kan ses på: www.datatilsynet.dk

 

RETURFORMULAR FOR

 

 

NØRREGADES GLASHANDEL
NØRREGADE 30
1165 KBH.K
Glashandel@mail.dk

 


Ved returnering af varer bedes du udfylde denne formular.
Alle felter mærket med * skal udfyldes.

 


Ordre/fakturanr. *

 


Navn *

 


Adresse *

 


Postnr./By *

 


Telefon *

 


E-mail *

 


Hvilke varer ønskes ombyttet/returneres: *

 


Ved bankoverførsel bedes kontonr. til tilbagebetaling Oplyst:

 

 

 
 Nørregades Glashandel | CVR: 34967415 | Nørregade 30, 1165 Kbh.k  | Tlf.: 33 11 29 22 | glashandel@mail.dk